Olympia Business Club

 

In juni 2014 lanceerden we de businessclub van Olympia met een succesvol en uniek event.

 

De businessclub is, onder de naam Olympia Connects, officieel van start gegaan in het seizoen 2024-2025. Bedoeling is om leden, ouders en sponsoren nog meer met elkaar in contact te brengen via interessante en informele netwerk-activiteiten.

 

Per seizoen worden 5 à 6 activiteiten gepland, gespreid over het hele hockeyseizoen. Deze zullen doorgaans plaatsvinden op een dinsdag in de vooravond. De reeds geplande activiteiten vinden jullie terug in de kalender.

 

Wij hebben bewust de prijzen om lid te worden zo democratisch mogelijk gehouden zodat velen van jullie kunnen deelnemen aan onze activiteiten: individuele leden betalen 75 € per jaar, leden die via een vennootschap lid worden 150 €.

 

Je kan je nu lid maken van Olympia Connects via dit inschrijvingsformulier.

Voor alle vragen en suggesties in dit verband kan je alvast mailen naar businessclub@hcolympia.be of één van de leden van de cel businessclub (zie hieronder) aanspreken.

 

Cel Businessclub Olympia,

Philippe Jadoul, Mathieu Marck en Steven Vancoillie

 

De volgende activiteiten kan je al opnemen in de kalender:

  • 15 oktober: bezoek aan onze buren van het Center of Excellence met o.a. een uiteenzetting door Adam Commens, ‘High performance director’ bij de Belgische hockeyfederatie
  • 26 november: start-up avond bij onze sponsor Cresco met o.a. een toelichting over het ‘hockeystick-principe’ in de wereld van start-ups en scale-ups en een keynote door Gill Scheltjens, oprichter en CEO van D-CRBN
  • 11 februari: bezoek aan de ‘Hydrogen refueling station’ van CMB.Tech met uiteenzetting door Alexander Saverys (CEO van CMB.Tech en verwoed hockey-fan)